top of page

Hi!

We are Food Junkies is ontstaan in 2015 met zuslief en een vriendin, maar in de loop van de tijd zijn ze gestopt. Dat mag de pret niet drukken en ik blijf nog steeds met plezier aan de blog werken. 

Met een vader als chefkok is het misschien niet erg vreemd dat ik van lekker eten hou. Ben dan ook een alleseter (was als kind wel anders trouwens). Deins niet terug voor suikers of koolhydraten, maar ook niet voor groentes en suikervrij gebak. Of te wel: alles wat lekker is, is lekker. En dan is het belangrijk om alles met mate te eten. 

 

We are Food Junkies draait dan ook om lekker en bewust eten. Een afwisseling van 'goed' en 'slecht' en het openstaan voor nieuwe recepten kenmerkt mijn eigen levensstijl. Wat goed en slecht is laten we in het midden - daar wordt al genoeg over gediscussieerd ;-). Lekker eten staat voorop.

 

Kant en klare zakjes en pakjes gebruik ik niet. Soms lijkt het moeilijk of tijdrovend om iets zelf te maken. Dat is vaak niet het geval. Met de variërende recepten op wearefoodjunkes.com hoop ik je te inspireren en te verleiden tot het proberen van mijn én andermans favoriete gerechten. Ik experimenteer graag met eten om zo een eigen recept tot stand te brengen, maar er zijn zoveel goede recepten (je hoeft niet altijd het wiel op nieuw uit te vinden) en die vind je ook terug op de blog.

 

Enjoy!

Liefs,

Nicky 

N.B.: Zonder toestemming mag geen enkel beeld worden overgenomen.

bottom of page