top of page

Winterse Sangria


Geniet je in de zomer ook altijd van een lekkere sangria? Waarom drinken we die ook eigenlijk niet gewoon in de winter? Met een winters tintje uiteraard. Dat zette ons aan het denken en daar is hij dan: de winterse sangria, Olé!

Bereidingstijd: 10 minuten

Ingrediënten

* 1 fles zoete rode wijn (of druivensap voor een alcholvrije sangria) * 1 fles Spa fruit appel * 1 Sinaasappel * 1 Granaatappel * 1 Granny Smith appel * 2 limoenen * 100 gram cranberries, gehalveerd * IJsklontjes * Rozemarijn voor garnering

Hoe? Zo!

Snijd al het fruit in stukjes, de schil hoef je er niet af te halen. Zorg er alleen voor dat je de schillen even schoonmaakt. Snijd de granaatappel in kwartjes en haal de granaatappelpitjes eruit. Giet de wijn en de spa in een kan en voeg tenslotte al het fruit toe. Voeg de ijsklontjes er aan toe en roer het kort. In elk glas kun je een takje rozemarijn doen als garnering.

Enjoy!

Liefs,

Nicky

#drinken #sangria #wintersdrankje #koud #fruit #rodewijn #kerst #cocktail #alcohol

bottom of page