© wearefoodjunkies.com

  Granola


  Je eigen granola heb je zo gemaakt en is veel gezonder dan uit een pak. Het leuke is dat je zelf kan kiezen wat je er in stopt, dus je kan eindeloos variëren. Probeer dit recept maar eens uit; het is heerlijk. En als je lekker veel maakt kun je ook een tijdje voor uit, want in een weckpot kun je je homemade granola prima bewaren.

  Voorbereiding: 10 minuten Oven: 15 minuten

  Ingrediënten (een volle weckpot) * 150 gr havervlokken * 75 gr hazelnoten * 75 gr amandelen * 50 gr pompoenpitten * 50 gr kokossnippers * 50 gr cranberries * 4 el honing * 3 el vloeibare kokosolie of zonnebloemolie

  Handig

  Bakplaat met bakpapier

  Hoe? Zo!

  Verwarm de oven voor op 175 graden.

  Meng alle ingrediënten in een kom, behalve de cranberries. Verdeel het mengsel op een met bakpapier beklede bakplaat en bak 15 minuten. Tijdens de baktijd schep je het tweemaal om, zodat alles gelijk gebakken wordt. Laat afkoelen, voeg de cranberries er bij en bewaar de granola in een weckpot.

  Enjoy! Liefs, Nicky

  #bakken #granola #hazelnoten #cranberries #kokos #havervlokken #amandelen #hartig

  This site was designed with the
  .com
  website builder. Create your website today.
  Start Now