© wearefoodjunkies.com

  Appeltaart smoothie


  Smoothies zijn ideaal als ontbijt, omdat je ze zo hebt gemaakt. Wij zijn er dol op, want je kan eindeloos variëren met je favoriete ingrediënten. Een makkelijk recept is de appeltaart smoothie, klinkt niet alleen erg lekker en leuk, maar is nog gezond ook. Een goede start van de dag dus!

  Bereidingstijd: 5 á 10 minuutjes

  Ingrediënten (1 glas) * 1 á 2 appels * 3 el magere kwark * 1 tl kaneel * Paar rozijntjes, als topping Handig Blender Hoe? Zo! Schil 1,5 appel, snijd ze in grove stukken en stop in de blender. Het overgebleven stukje appel snijd je in kleine blokjes en hou je apart.

  Voeg de kwark en het kaneel toe en mix het tot een glad geheel. Giet het mengsel in een glas en bestrooi met de kleine blokjes appel en eventueel met een snufje kaneel.

  Enjoy! Liefs Nicky

  #drinken #appeltaart #smoothie #appel #kaneel #rozijntjes

  This site was designed with the
  .com
  website builder. Create your website today.
  Start Now