top of page

Witte chocolade met pistache en aardbei


Hoe leuk is het om je eigen chocolade reep te maken?! Ik vind het heel leuk en bovendien erg lekker ;). Deze witte chocolade reep met pistache, gedroogde aardbeitjes en kokos is een echte aanrader bedacht door zuslief Daphne. En natuurlijk: je hebt hem zo gemaakt!

Voorbereiding: 10 minuten Koelkast: 3 uur

Ingrediënten ( 1 reep)

* 400 gr witte chocolade * 60 gr gedroogde aardbeien * Handje pistache nootjes * Handje kokos snippers Handig Vierkante vorm, bijvoorbeeld een brownie bakblik. Hoe? Zo! Smelt de chocola au bain-marie. Smeer het bakblik in met een beetje boter. Wanneer de chocola goed gesmolten is, giet je het in het bakblik.

Strooi de rest van de ingrediënten erop en zet het voor ongeveer drie uur in de koelkast. Als de chocola hard is kun je hem zo eruit kiepen en in stukken breken.

Enjoy!

Liefs Nicky

#wittechocolade #bakken #nobake #pistache #cranberrie #kokos #chocoladereep #chocolade #zoet #pasen

bottom of page