top of page

Geroosterde worteltjes met knoflook


Deze geroosterde worteltjes worden extra lekker door de knoflook en de peterselie. Weer eens wat anders dan gekookte worteltjes. Geroosterde worteltjes zijn veel lekkerder en ogen veel gezelliger op je bord!

Bereiding: 5 minuten Oven: 30 minuten

Ingrediënten (2 a 3 personen) * 600 gr wortelen * 2 teentjes knoflook * Scheut olijfolie * 2 el peterselie * Peper * Zout

Hoe? Zo! Verwarm de oven voor op 190 graden. Hak de peterselie en tijm fijn. Leg de wortelen op de bakplaat. Besprenkel ze met olijfolie en de tijm. Pers of snijd de knoflook fijn en strooi deze ook op de wortelen. Voeg tot slot naar smaak wat peper en zout toe. Grill ze in ongeveer 30 minuten gaar.

Enjoy! Liefs Nicky, Kim en Daphne

#koken #wortels #geroosterd #wortel #knoflook

bottom of page