top of page

Bananensplit als ontbijt


Een bammetje, bakje yoghurt of kwark: eigenlijk zijn de meeste ontbijtjes erg saai. Doordeweeks heb je waarschijnlijk ook minder tijd om eens goed uit te pakken met een ontbijt, maar je kan in een handomdraai een lekker ontbijtje klaar maken. Deze bananensplit heb je in vijf minuten klaar. Ziet er toch reuze gezellig uit? Een goed begin van de dag, al zeg ik het zelf ;-).

Bereidingstijd: 5 minuten

Ingrediënten (1 persoon) * 1 banaan, gehalveerd in de lengte * 5 el kwark * 5 el granola * blauwe bessen * frambozen Hoe? Zo! Leg de twee gehalveerde bananen naast elkaar met wat ruimte er tussen. Vul de ruimte op met de kwark en druk eventueel de bananen voorzichtig naar elkaar toe. Schep de granola over de kwark en garneer met blauwe bessen en frambozen.

Enjoy! Liefs Nicky

#koken #bananensplit #banaan #granola #bosbessen #frambozen #kwark #pasen

bottom of page