top of page

Healthy appelcrumble


Deze healthy appelcrumble is heerlijk als ontbijt en als toetje... of allebei ;). De combinatie van appel en kaneel werkt altijd goed. Het recept is heel snel gemaakt. En als hij in de oven staat heb je er geen omkijken meer naar. Smullen!

Voorbereidingstijd: 5 minuten Oven: 25 minuten

Ingrediënten (4 personen) * 2 handjes rozijnen * 3 appels * 1,5 el kaneel * 110 gr havermout

* 8 el ongezoete amandelmelk

* 4 el maple syrup of andere vloeibare zoetstof

Handig Mengkom, ovenschaal of kommetjes Hoe? Zo! Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng de amandelmelk, havermout en maple syrup tot een plakkerig geheel. Snijd de appels in kleine blokjes. Meng deze met de rozijnen en kaneel en verdeel in de bakjes of in een ovenschaal. Verspreid het havermoutmengsel over de appelblokjes en zorg dat ze helemaal bedekt zijn. Zet de applecrumble 25 minuten in de oven tot de bovenlaag lekker krokant en een beetje bruin is.

Enjoy! Liefs Nicky, Kim en Daphne

#bakken #ontbijt #appels #havermout #healthy #gezond #zoet

bottom of page