top of page

Quesadilla met salami en kaas


Als je van tosti's houdt of van pizza's met kaas en salami dan vind je deze quesadilla ook lekker. Quesadilla's zijn eigenlijk gewoon Mexicaanse tosti's, maar deze variant is niet echt typisch Mexicaans ;-). Deze quesadilla's heb je zo gemaakt en ze zijn hartstikke lekker!

Bereiding: 5 á 10 minuutjes

Ingrediënten (6 stuks) * 3 middelgrote tortilla's * 6 plakjes salami

* 75 gr geraspte kaas (wij kozen voor jong-belegen) * Italiaanse kruiden (naar smaak) * 50 gr tomatensaus Handig

Grill of grillpan

Hoe? Zo!

Besmeer de tortilla's met de tomatensaus en bestrooi met Italiaanse kruiden.

Bestrooi met kaas en leg de plakjes salami in het midden van de tortilla. Klap ze dicht, zodat ze een helft vormen. Voeg wat boter of olie toe aan de grillpan en bak de tortilla's aan beide kanten op middelhoog vuur. Niet te heet, anders branden ze aan en heeft de kaas geen kans om te smelten.

Snijd de tortilla's door de helft en serveer eventueel met een (knoflook)sausje.

Enjoy! Liefs Nicky en Daphne

#koken #kaas #salami #quesadilla

bottom of page