top of page

Stengels met rauwe ham en pesto-roomkaasdip


Een heerlijk hapje bij de borrel, dat zijn deze soepstengels met rauwe ham. Met de pesto-roomkaasdip smaken ze heerlijk. Onze vriendin Leonie heeft dit hapje een paar jaar geleden gemaakt en deze viel goed in de smaak. Zelf heeft ze een lactose intolerantie, jij ook? Gebruik dan een lactosevrije roomkaas. Net zo lekker! Je kan ook voor een andere ham soort kiezen, zoals prosciutto. Tip: maak ze niet te vroeg van te voren, dan worden de stengels namelijk zacht.

Bereiding: 10 minuten

Ingrediënten

* 10 soepstengels * 10 plakjes rauwe ham * 75 gr roomkaas * 2 el pesto

Hoe? Zo!

Roer de pesto door de roomkaas en schep in een bakje.

Wikkel de plakjes rauwe ham om de soepstengels. Leg ze neer op een borrelplank of steek ze in een glas.

Dippen maar!

Enjoy! Liefs Nicky en Daphne

#hapje #rauweham #pesto #roomkaas #borrel

bottom of page