top of page

Mexicaanse hotdogs


Hotdogs zijn helemaal trendy! En ik snap het wel, want je kunt er eindeloos mee variëren en het is gewoon altijd lekker. Deze variant met crème fraîche, guacamole, cheddar, tomaat en nachos zijn superlekker! Mexicaanse hotdogs? Yes please!

Bereidingstijd: 10 minuten

Ingrediënten (2 personen) * 4 broodjes * 4 hotdogs * Handje nachos * Guacamole * Jalapeño * Crème fraîche * Cheddar * Tomaat

Hoe? Zo!

Verwarm de hotdogs naar instructie op de verpakking.

Bak de broodjes af in de oven en snijd ondertussen de tomaat en de jalapeño in stukjes.

Haal de broodjes uit de oven, snijd ze open en leg de cheddar hier tussen. Als de broodjes warm zijn smelt de kaas nog lekker. Besmeer met de crème fraîche en de guacamole. Leg er een hotdog in en beleg vervolgens met tomaatblokjes, jalapeño en gekruimelde nachos.

Enjoy!

Liefs,

Nicky

#koken #hotdogs #mexicaans #nachos #vlees

bottom of page